maanantai 21. maaliskuuta 2016

Valotusaika.Ainakin itseäni hieman nolottanutkin blogihiljaisuus saa pisteen ja nettiliittymän vaihdon jälkeen on taas kaistat auki! Kyllä te ymmärrätte, netti kolmisen viikkoa epäkunnossa, murheista suurin! 😉

Lauantaina oli hauska päivä, ajeltiin valokuvauskurssille aivan super ihanaan paikkaan, Kirkkonummella sijaitsevaan Lugnet Life & Living -lifestyle myymälään jossa taitava Frida, Koti kaupungin laidalla -blogista, opetti meille mainioille sisustajille kameran käyttöä ja sisustuskuvauksen niksejä ja vieläpä selkokielellä, että minäkin uskallan nyt käyttää kameraani täysin manuaalina, napsauttamalla oikeat säädöt kulloiseenkin kuvaan. Pientä harjoittelua mutta alku on lupaava! 😊 Parasta oli silti tavata ihan mahtiksia, samanhenkisiä sisustajanaisia! Oli niin poskilihakset kipeänä kaikesta nauramisesta, että en hetkeen muista moista käyneen! 

Muutama tuliainenkin lähti mukaan reissulta, muksuille Nicolas Vahen juomapurkit ja itelle linjakas leikkuulauta, niitähän ei oo koskaan liikaa!

Kurssilla tehty harjoitus. Asetelman kuvaus.


13 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat!! :)) Hyvä sinä! Oli kyllä upea kurssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Seuraava vaikea tehtävä on sit syyä noi suklaamunat! Kurssi oli huippu! ❤

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Mukava kurssi olikin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Kurssi oli kyllä ihan paras! Lisää vaan samanmoisia, toi valotusajan säätö yhdessä ne kaikki muut on vielä vähän hakusessa..

   Poista
  2. Kyllä ne siitä alkaa selkiytymään kun sitkeästi vaan kokeilee :-) Hyvien vinkkien lisäksi minusta oli kyllä kivointa tavata kaikkia tyyppejä, vaikkei ihan kaikkien kanssa paljoa ehtinytkään jutella.

   Poista
  3. Niimpä! Tänään reenailtu valotusaikaa.. Kyllä se tästä! Oli kyllä ihana tavata, aika vaan niin loppu kesken. Höh! Ei kerinny kyllä jutteleen.

   Poista
 3. Hienoja kuvia!! Ja oli ihana nähdä! Niin... Ja niitä leikkuulautoja ei tosiaan ole koskaan liikaa ;))

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Niin oli kiva nähdä! ❤❤ Siis leikkuulaudat ja kaikenlaiset korkkiset jutut, niitä mahtuu meille lisää ja lisää! Josko jostain kirpparilta vaikka löytys semmosia vähän jo kulahtaneita leikkuulautoja joita sais ison nipun nojaileen johkin. Tai ehkä teen ite jos ei löydy...

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia! Kävin taannoin myös kuvauskurssia... sittemmin kamera ollut kaapin perukoilla. Tämän bloggailun innoittamana sen taas kaivoin esiin ja vitsi, harjoitusta harjoitusta...;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Mä kans monen, monen vuoden jälkeen kaivoin kameran viime lokakuussa ja sen jälkeen melkein jokapäivä tullu kuvattua. Ei se kyllä helppoo oo! Kivaa se kyllä on ja kuvien stailais varsinkin! 😊

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Mä kans monen, monen vuoden jälkeen kaivoin kameran viime lokakuussa ja sen jälkeen melkein jokapäivä tullu kuvattua. Ei se kyllä helppoo oo! Kivaa se kyllä on ja kuvien stailais varsinkin! 😊

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa kivalta kurssilta. :)

  Oi vitsi miten hauskoja nuo pillimukit. Hankin matkasmuutiemukiksi yhden vastaavan, ja himottaisi hankkia noita lisää.

  VastaaPoista
 9. Kurssi oli huippu!

  Pillimukit onkin muuten mainioita matkasmuutiemukeja! Kiitti ideasta! Nää on jotenkin niin hellyyttäviä kuppeja! ❤

  VastaaPoista