keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Tuntemuksia.


Bloggari-Annica? Kuka?!

Vielä täällä blogissa ei ole juurikaan ollu mitään esittelyä millainen olen joten tämä asia korjattaneen!

Olen aina tainnut olla hieman sellainen ihminen, että tykkään aloittaa juttuja joilla on joku merkitys ja pitempiaikainen tarkoitus. Saatan pitkäänkin harkita johonkin ryhtymistä, kunnes olen varma, että se kannattaa. 
Kannattaa miten? Bloggaamisen aloitusta venytin ja venytin, pelkäsin, että mulla ei ole mitään sanottavaa ja vaikka olisikin, niin ketä oikeasti kiinnostaa? Onko sanottavani/tekemiseni/kuvani tarpeeksi kiinnostavia tai merkityksellisiä, että niistä olisi jotain iloa jollekulle? Taitaa olla aika suomalaista "vaatimattomuutta" (suorastaan tyhmyyttä), kun mietitään "ketä mun juttuni kiinnostaa?". Päädyin kuitenkin siihen, että kauniille kuville on aina kysyntää ja jos siihen muutaman sanankin liittää saatteeksi, niin eikö silloin ole jo mission complete!?Mä olen päättänyt, että tämä mun blogi kertoo kuvin siitä mitä mun ympärillä tapahtuu, lähinnä ehkä kodin sisällä kuitenkin mutta mikä jottei myös ulkopuolella. Kamera vaan tuntuu olevan kotiympyröissä omimmillaan... ;)


Mä inspiroidun kauniista jutuista joita nään ympärilläni, silmäni etsii kauniita juttuja mistä vaan ja eritoten rumuudesta jos jotain nyt voi rumaksi nimittää. Se että joku juttu ei oo ihan täydellinen ja siinä näkyy elämän kolhut, tekee siitä entistä mielenkiintoisempaa. Mielessä käväisee mitä tarinoita tuolla olisikaan kertoa jos se pystyisi. 

Mä oon täysin visualisti ja visionäärikin. Mun pää on täynnä ideoita ja nään mielessäni valmiina esim. tyhjän huoneen joka pitäisi sisustaa, mitkä värit, mitkä huonekalut, miten tavarat asetellaan ja miltä sitten näyttää. Kätevä taito varsinkin vakuuttaa miehensä, miksi pitäisi taas hankkia sitä ja sitä! ;)Ideoita tulvii ja tulvii ja osaa niistä olen toteuttanutkin aina mahdollisuuksien mukaan. Näin kotiäitinä rahan puute haittaa harrastuksia mutta sen mikä rahassa menetetään se mielikuvituksen käytöllä korjataan... 


Insta on mun leikkipaikka ja loputtoman inspiraation lähde. Olen huomannut, että jaan samanlaisen maun pohjoismaalaisten instaajien ja hieman yllättäen hollantilaisten kanssa. Ihan "perinteinen" valkoinen moderni, hyvin riisuttu sisustus ei muhun niin uppoa, tarviin tietyn määrän särmää, kerroksia, huolettomuutta ja tavaraa ympärilleni. Tavaraa voi olla enemmänkin, se asettelu on kaiken a ja o! Aloitin instaamisen vasta vähän joulun alla ja kyllä, oon täysin koukussa.. Se on ajankohtainen, tuore, nopea ja monipuolinen inspislähde. Mun instani on muuten @cremewanilla.


Nuorimmainen aloittaa eskarin syksyllä ja mä meinaankin ihan oikeesti etsiä sisustamisen saralta työpaikan. Miksi heittää hukkaan sitä intoa, tarmoa ja näkemystä minkä olen vuosien saatossa itselleni kerännyt. Tiedän että osaan ja uskonkin, että osaamisestani olisi hyötyä muillekin kuin kotoväelleni. Sitä pitää tehdä mikä kiinnostaa ja minkä osaa, silloin ainakin tekee 150% omistautumisella!
-Annica- (Se jolla on se pandaseinä ;) )


p.s. Mä vielä joku kerta keksin teille kuvankin itsestäni.. Lupaan!

Valitsin nämä jo instassa ainakin nähdyt kuvan tähän siksi, että ne kertoo tosi paljon musta. Niissä on tulevaisuus ja menneisyys, uudet näkökulmat, hieman unelmaa ja niin tätä hetkeä!

15 kommenttia:

 1. Oli kiva tavata sinut blogikirppiksellä. Sinulla on tosi hyvä visuaalinen näkemys sitä ei kannata heittää hukkaan. Tyylisi on kieltämättä samantyylinen kuin Hollannissa, olen seurannut mm wtwhonen sivuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli sinutkin! Eiköhän taas tavata uudestaankin! Kiva kuulla, että omaan visuaalista näkemystä, toivottavasti keksin sille käyttöäkin...

   Poista
 2. Sulla on niin ihana tyyli <3 <3

  VastaaPoista
 3. mä rakastan sun tyyliä ja kuvia- Tuuthan mun tiimiin?

  VastaaPoista
 4. Vitsit miten magee blogi! Liityin heti lukijaksi ja luulen, että niin tekee pian moni muukin. Ihan huikeita kuvia ja toi pandaseinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Kiitti! Kiva kuulla! Pandasta on moni kyllä tykänny vaikka ihan vitsinä sen siihen maalasin... Symppis otus!
   Tervetuloa mukaan seuraamaan tätä pikkuista blogia, mahtavaa kun oot mukana!

   Poista
 5. Todella kauniita kuvia, toimii! Ihana tuo pandaseinä...

  Mahtavaa päivää!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kiva kun tykkäät!
   Pitääkin kurkata sun blogi!

   Mahtavaa päivää sulle!

   Poista
 6. Ihanan näköistä! Juuri niin kaunista kun on oma vankka ja hyvä sisustussilmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😍 Siinä se silmä on vuosien varrella oppinut ja toivottavasti kehittyy kokoajan! Mukavaa päivää sinne!

   Poista
 7. Heippa, jatka vain kirjoittelua :) Pidän tyylistäsi ja uskon että moni muukin odottelee pitkän tauon jälkeen uusia kuvia ja kuulumisia. Ja miten olis toi Instagram?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Blogi jäi muuton myötä ihan vallan hunningolle, en ole päässyt oikein kiinni uudestaan ja olenkin instaan sit enemmän päivitellyt uusia kuvia. Instasta löytyy nimellä @cremewanilla
   Ehkä tässä vielä ryhdistäydyn ja saan taas kiinni blogin kirjoittamisesta, tuntuu vaan, että ei ole mitään mielenkiintoista kerrottavaa yleisölle! 😘

   Poista