tiistai 19. huhtikuuta 2016

Yleisön suosikki.
Ei riittänyt rohkeus tarjota autenttista tunnelmaa, vaan tuli siivottua ihan kunnolla lattiasta kattoon, ikkunoita myöten. Meillä kävi kuvaaja ja toimittaja. On ollut kiva yllätys kuinka paljon tämä meidän koti on herättänyt kiinnostusta "yleisössä". 

Itelläni on ollut hieman ristiriitaiset fiilikset tätä kotia kohtaan ja ollaankin katseltu taloja jo vuosia. Edelleen täällä ollaan ja näillä mennään! Onhan tämä ihan kiva kuitenkin! Ja saatu laitettua pienellä rahalla oman näköiseksi. 

Eihän tässä talossa oikeasti mitään vikaa olekaan, muutama neliö saisi olla lisää tilaa ja toisenlainen keittiö, myös khh saisi olla hieman tilavampi. Remppahaaveet on vain pakko haudata, koska tämä on aso-asunto, jolloin remppaa ei voi tehdä. Tai voi, pyytää luvan ja kaivaa kuvetta. Siihen ei kuitenkaan taida olla järkevää ryhtyä. 

Joskus tapaan sanoa, että kun rahat loppuu niin mielikuvitus lisääntyy. Ja sitä onkin käytetty! Dc-fixillä saatiin tylsimmästä valkoisesta taviskeittiöstä omannäköisensä mustanpuhuva tausta kivoille esineille. Tykkään!! Maalilla koko koti on saatu ihan erinäköiseksi, meidän näköiseksi! Ja mukavaahan tuo laittaminen on, ei käy kieltäminen!Mites teillä? Onko tyydytty siihen mitä alkujaan oli vai onko sudittu uudet värit tai kenties ihan kunnon rempat?

14 kommenttia:

 1. Meikäläisille ei enää riitä edes remppa, kun pitää saada ihan alusta asti suunnitella koti just sellaiseksi kun haluaa :-D Kahden omarakentaman jälkeen olis vaikea ehkä lähteäkään enää ostamaan valmista asuntoa jostain, kun kuitenkin huonejärjestys tai joku olis pielessä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans on muutaman omarakentaman jälkeen ollut vaikeuksia sopeutua tähän tavalliseen ja pieneen. Nytkin kovasti suunnittelen sitä unelmataloa jossa olisi kaikki vain itseä varten, juuri sellaista kun me halutaan! Nytkin käyty kattelemassa taloja niin ainahan niissä joku pielessä, hirmuiset rempat heti olis tiedossa vaikka uudenkarheaa ei raaskis heti muuttaa.

   Poista
 2. Olen miettinyt nyt tuota hyllyä sinun innoittamana :) Mutta kysymys kuuluukin, että onko se oikeasti tukeva? Ei heilu? Kolme lasta ja avohylly pelottaa :D Sinulla on aivan ihanan tunnelmallinen koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tää hylly pikkaisen heiluu mutta jaloissa on onneksi säädettävät tassut joilla oma hylly on saatu nököttämään kiltisti heilumatta. Jos olisi pieniä lapsia niin pistäisin vamuudeksi seinään kiinni! Tosin enemmän mua hirvittäisi, että pikkunen repisi aina tavarat hyllyltä! Onneksi se aika on meillä jo ohi ja hyllyt saa olla rauhassa! Kiitos, aika tunnelmallinen tästä on kehittyny! :)

   Poista
 3. Kaunista on! Meillä kanssa on tuunailtu ja kaikkea uuttakin mielessä :) Saad nähä mihin riittää aika ja energia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ootkin kova tuunaileen ja hienoja juttuja oot tehnyt! Tuntuu kans, että nyt on energiat ihan nollissa mutta eiköhän se siitä kun ilmat lämpenee...

   Poista
 4. Kaunista on teillä ja sinulla on hyvä silmä tuon sisustamisen suhteen. Kiinnostava koti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!! Kiva kuulla, että on kiinnostava!

   Poista
 5. Odotan innolla mihin lehteen teidän koti tulee :) Meidän rintamamiestalosta ei remontoitava lopu. Tai jos se joskus loppuu, niin sitten on vielä pihaosuus kokonaan koskematta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei varmasti lopu! Yhen nurkan saa valmiiks niin viis odottaa viä.. Ja sit se piha! Sen melkein saa alottaa jokavuosi uudestaan.

   Poista
 6. Itse asustelen poikakaverin kanssa työsuhdeasunnossa vuokralla, eli mitään tänne ei käytännössä saisikaan tehdä, max. tietyn sävyistä valkoista seiniin. Mutta toisaalta se on jollain tapaa myös vapauttavaa: eipähän tarvitse vähään aikaan vielä ajatella koko asiaa ja saa säästettyä rahaa :) Joku päivä vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä toisaalta vapauttavaa! Tässäkin talossa ilmeisesti sama sääntö joten pitänee lähteissä maalata seinät takaisin valkoisiksi...
   Sitten kun saa sen oman talon niin sinne sit just sen näköistä kun ite haluaa! Joku päivä vielä!

   Poista