keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Keitoksia.
Kun ensimmäisen kerran kävimme katsomassa tätä taloa, teki hiljattain uusittu keittiö suuren vaikutuksen. Koko talo oli aikalailla karmean näköinen mutta uusittu keittiö antoi toivoa ajatukselle, että tästä talosta tulee vielä hieno. Keittiö ei ollut ollenkaan oman tyylinen tai sellainen minkä itse valkkaisin mutta se oli kuitenkin siisti ja sopivan yksinkertainen. 

Varmaan heti ensimmäisenä muuttopäivänä pyysin miestäni repimään yläkaapit pois. En pystynyt ajattelemaan enkä kuullutkaan mitään kun näin vain häiritsevät yläkaapit. Hieman virnuillen mies irrotteli kaappeja mutta tekipä vaimon onnelliseksi. Päätimme, ettemme tee keittiölle isompia muutoksia, pientä päivitystä vain omannäköiseksi. Siirsimme hieman kaappien järjestystä, maalasin kaapit, lattian ja katon puhtaan valkoiseksi, otimme liesituulettimen pois ja lisäsimme muutamia hyllyjä. Uudet tasot, allas ja hana on vielä tulossa. 

Keittiömme on melko tilava mutta ei niin tilava, että sinne menisi kunnon ruokapöytä mutta onneksi vanhemmiltani löytyi kiva pieni pyöreä pöytä joka oli kuin tehty juuri noihin mittoihin. 

Leivinuuni on vasta treenauksen alla ja sillä on muutamat lihapadat tehty, vielä kun oppisi tekemään vaikkapa pizzaa uunissa tai karjalanpiirakoita. Tosin, myönnän, en ole kovin innostunut ruuanlaitosta mutta mikäpä sitä estäisi innostumasta?!

Olisko sinulla tiedossa hyvää pizzareseptiä leivinuuniin?


1 kommentti: