keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Jo vihertää.
Vihreä tuo aina mieleen kevään, oikeastaan koko villitys alkaa aina tuossa hieman ennen joulua kun tulee pakottava tarve saada hyasinttejä, valkoisena tietysti. ;)
Joulun jälkeen alkaa aina uusi elämä ja mieleen hiipii ajatus keväästä, orastava ruoho, hennon vihreät sävyt. Aurinko vaiko mikä on syypää, että jo tammikuussa meidän asuntoon on löytänyt tiensä yksi jos toinen vihreä. 
Vihreä on ollut aina yksi suosikkiväreistäni. Vaatteissa, seinissä, sisustuksessa.. Kateudesta en juuri vihertele. se ei taida olla mun juttu! ;)

Eräs lauantainen Ideaparkin reissu Henkkamaukan koti-osastolta löysin ihanan tyynyn jossa yksi lempparieläimistäni, vihreä kuoriainen, korumainen kaunotar. Muutakin kuoriaista tarttui matkaan, kahvikuppi, lautanen sekä keittöpyyhkeeseenkin oli lennähtänyt kuoriaiskaunotar. 
Meidän seinä on vihreä, aivan mielettömän ihana, metsäisen arvoituksellinen Tikkurilan Vuono joka muutti kodin ilmeen täysin. Siitä se ajatus sitten lähti ja vihreä on tämän kevään väri. Eiköstäs se ole rauhoittava väri? Mä ainakin olen nykyään niin rauhallinen ja levollinen. Aika mukava olotila! :)


Onko vihreä hiipinyt teidän sisustukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti