torstai 4. helmikuuta 2016

Letitettyä.
Moni varmaan jakaa samaa tuskaa (tai sitten ei) kanssani ja tietää millaista on elää lapsiperheessä ainakin osittain mustan maton kanssa.. Yritän, että sisustus ei rajottaisi liikaa lasten(kaan) tekemisiä ja meillä kyllä syödään sohvalla leipää, sipsejä ja muuta mukavasti murenevaa ja siinähän ne sitten on matolla... Tähän ainaiseen murustelunäkyyn kyllästyneenä aloin kaivata vaaleampaa mattoa jossa ei ihan kaikki näkyisi heti. Saisi olla imuroimassa kolmesti päivässä!

Sopivaa mattoa ei alkanut kuulumaan, kunnes Valkoisen vuoren Katja vinkkasi blogissaan Elloksen matoista ja alekoodista. Sivuja selatessani silmiin osui suloinen palmikoitu villamatto. Rakkautta ensisilmäyksellä vaikka järki sanoi, että tuohan suorastaan imaisee kaikki murut sisäänsä.. 
Järjen tainnutettuani, klik klik ja matto oli matkalla kohti olkkaria. 


Onhan se ihana! Pehmeä, nätti kuin mikä, tuoksuu ihanalle, vaalea ja tuntuu mukavalta jalan alla. Pehmentää myös kivasti kodin tunnelmaa! Mitä nyt, että siitä lähtee karvaa, se kerää ne kaikki murut sisäänsä mutta sen saa yksinkin roudattua ulos tamppaukseen ja se on hyvä puolustus se! :)

Katjalle kiitos alekoodista! Saatto vähän avittaa tätä maton etsintä  -projektia.. :)
Mitäs te tykkäätte palmikoiduista jutuista? 
Ihanaa viikonloppua muruset! Terkuin Annica

9 kommenttia:

 1. Toi on niin nätti, olen samaa mattoa ihastellut Elloksen sivuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo! Saa nähä kuinka se meillä pärjää, aika tiukkaan on huovutettu kyllä, että eiköhän se kestä.. Ihanan pehmeän näköinen ja olonen matto! ❤

   Poista
 2. Kaunis matto :) Minkä niminen matto on? En löytänyt sitä elloksen sivuilta. On näin mobiilisti hiukan pienet tuotekuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Bollnäs ja ainakin siis löytyi alekorista! :)

   Poista
 3. Nätti matto. Isonna kuvia. se käy kätevästi täällä bloggerissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurensin kuvat kaikkein suurimpaan. Onko nyt parempi? Mulla menee ainakin jotain tietoja kuvien päälle mutta vain kännykällä pystyn näkemään! Hieman säätöä tämä alku... :)

   Poista
  2. Suurensin kuvat kaikkein suurimpaan. Onko nyt parempi? Mulla menee ainakin jotain tietoja kuvien päälle mutta vain kännykällä pystyn näkemään! Hieman säätöä tämä alku... :)

   Poista
 4. Onpas sopivan näköinen matto! Hyvä vinkki!! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne! Matto vaikuttaa päivä päivältä kivemmalta! 😊

   Poista