sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Inspiraatiohelmiä.

Inspiraatio on välillä todella hukassa ja oma kodin jokainen nurkka on niiiin nähty. Pienikin muutos tekee ihmeitä ja antaa uutta potkua tuttuihin nurkkiin. Instagram on mun aarreaitta, jossa tuleekin seurattua yli 500 mahtavaa tiliä! Nyt kaipaan hieman uutta näkökulmaa ja menenkin huokaileen muutaman tilin kuvien pariin..

Näitten lahjakkaiden naisten kotoa voisin ottaa omaan kotiini kaiken! Juuri oikean rouheeta makuuni. Murrettuja tummia värejä, murrettuja vaaleita värejä, puuta, betonia, koripunosta, huolettoman levahtanut fiilis ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Siis ihan täydellisen upeita koteja! Vau! 


@lottaagaton@fiefroeling7


@nileht


@bazilicum


@alexandravrennesNäitä leidejä ja monia muitakin herkkupaloja tulee seurattua päivittäin. Mikä on sun lempparifiidi Instan puolella?

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä, nämä olikin mulle kaikki ihan uusia tuttavuuksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Nää maistuu ainakin mun makuhermoon! Nam!

   Poista
 2. Upeita kuvia! Ja kiitos tosiaan vinkeistä, minäkin löysin lisää seurattavia. Erityisesti tykkään noista Lotta Agatonin kuvista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan mielettömiä kuvia! Jotkut ne osaa. Lotta Agatonilla on siis niin käsittämättömän upeita kuvia blogi ja insta väärällään. Vau!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista